Avatar

Tim Bendrin

Anställbar

Vellinge, SE

tim@bendrin.se

+46 70-262 08 94


Färdigheter

Snabblärd

Positiv

Kreativ

Strukturerad

Logiskt tänkande

Ordvits-geni

Språk

Svenska

EngelskaArbetserfarenhet

Tennistränare, Vellinge TK, Vellinge
2010 - 2014

Tennistränare i Vellinge TK. Här har jag tränat och lärt ut tennis, allt från baskunskaper till unga nybörjare till avancerad spelteknik för tävlingsinriktade tonåringar.


Moderator & QA-testare, Skygoblin, Internet
2011 - 2013

Under den sista tiden i det nu nedlagda onlinespelet Nord var jag moderator och event-ansvarig. Jag höll ordning i spelet, tog hand om supportärenden och anordnade event för spelarna. Jag var även med i QA-teamet där jag testade nya spelfunktioner innan de släpptes för allmänheten. Detta för att hitta fel och buggar i programvaran och rapportera dessa till utvecklarna.
Klicka här för referens!


Säljare, LV Hälsokost AB, Malmö
2015 - 2016

Som säljare av hälsokost över telefon hos Lev Väl har jag utöver erfarenhet av säljsamtal fått värdefull inblick i hur ett bluff-företag fungerar. När mina försök att styra upp verksamheten inte togs i beaktning lämnade jag, ett halvår senare stänges de ner av konsumentverket.


Supporttekniker, FS Data, Helsingborg
2016 - 2017

Som supporttekniker hos FS Data tog jag emot samtal och mail från kunder som upplever problem med tjänsterna. Här har jag fått utveckla både mina tekniska färdigheter inom Linux och Apache så som mina sociala färdigheter över telefon.


Support/Kundtjänst, Hungrig.se, Lund
2019 (Mar) - 2019 (Dec)

Att jobba hos Hungrig.se och få inblick i en av Sveriges största matleveranskedjor har varit kul och lärorikt. Här har jag hjälpt slutkunder, bud och restauranger med allt från missade dippsåser till strulande teknisk utrustning.


Geek/Tekniker, Getgeek AB, Skåne
2019 (Mar) - Pågående

Som allmänt kunnig inom teknik åker jag ut på uppdrag hos Getgeeks kunder där jag åtgärdar problem med diverse hemelektronik.


Kurir & Driftansvarig, Bzzt AB, Malmö
2021 (Nov) - Pågående

Som kurir hos Bzzt kör jag podtaxi och matleveranser med elfordon. Som driftledare är jag den mina kurirkollegor i första hand vänder sig till med frågor som dyker upp under arbetets gång.


Utbildning

Södervångsskolan, Vellinge
2003 - 2012

Grundskoleutbildning


Nya Malmö Latin
2012 - 2015

Gymnasieutbildning med inriktining Estet- Media (Webb & Grafisk design)